top of page

We zijn verhuisd naar

Zuerbergstraat 25

3080 Duisburg

greasyhands-rev.png
Services
tech1.jpg

ADVIES

 

Greasy Hands Bike Repair is je aanspreekpunt voor allerhande advies. We bekijken samen welke fiets beantwoordt aan uw noden en verlangens, hoe we uw fiets/fietspositie kunnen verbeteren op vlak van comfort of efficiëntie en welke onderdelen u nodig heeft. Wij adviseren enkel waar we zelf in geloven en waar we zelf mee rijden.

 

tech2.jpg

SERVICE

 

We bieden een breed scala aan diensten. Nieuwe fietsmontage, reparatie, onderhoud en tuning - alles wat de enthousiaste fietser nodig heeft.

 

Via onze passie voor fietsen en nieuwe technologieën begrijpen wij de behoeftes van ( professionele ) wielrenners volledig.

 

tech3.jpg

PRIJS

 

Wij zijn volledig transparant over de prijs van het werk. Elk werk wordt in detail beschreven op je factuur. Er zijn dus geen onverwachte verrassingen. Greasy Hands kiest voor duurzame oplossingen die hun degelijkheid hebben bewezen. We maken steeds een zorgvuldige afweging van herstelling versus vervanging. Er wordt steeds gewerkt met een vast uurtarief.

 

About
IMG_9618.jpg

Top notch bike repair & tuning since 2015

You dream it - we build it

Greasy Hands Bike Repair is je persoonlijke “service course” met de focus op herstelling, fine-tuning en upgrades van je fiets. Het is de moderne versie van de jaren ’60 fietshersteller. We houden een stock van alle essentiële onderdelen (wielen, banden, inner tubes, kettingen, remblokken, bartape, grips, cassettes, remen shifterkabels,…) zodat de meest frequente herstellingen binnen 1 à 2 dagen kunnen uitgevoerd worden. Niemand wil zijn fiets 2 weken missen wanneer het gaat over een standaard ingreep.

Wij zijn een official reseller voor Kona Bikes

KonaCogLogoRetina.png

Greasy Hands Bike Repair legt de focus op haar werkplaats. Daarom wordt er bewust gekozen voor de verkoop van slechts 1 fietsmerk:

KONA ( konaworld.com ).

Kona heeft een bijzonder breed gamma van kwaliteitsvolle fietsen die lang meegaan, gewoon goed werken en er goed uitzien. De focus van Kona ligt op het volledige gamma van mountainbikes en gravelbikes maar u vindt er ook ebikes,  cyclocross fietsen, commuter-en kinderfietsen.

RF5D1172.jpg
DC367FC4-B3B7-49DA-8466-4E6AF7306DB3.jpg

Speciale Dienst

Canyon - Cannondale - Lefty

Greasy Hands Bike Repair heeft een bijzondere expertise in de opbouw en het onderhoud van de merken CANYON en CANNONDALE. Canyon kan alleen gekocht worden via directe verkoop en veel fietsenwinkels weigeren het onderhoud van deze fietsen. Bovendien werken ze met hun eigen maten (stuurpen, zadelpen, etc…. ).

 

Bij ons bent u welkom met uw fiets voor onderhoud of montage ingeval van een nieuwe fiets. Ook Cannondale is een geval apart met eigen cranks en stuurpennen ( SI ). Ook voor het onderhoud van Lefty voorvorken kan u bij ons terecht. Wij werken hiervoor samen met de mensen van leftyhouse.com. Wij zorgen voor de demontage/montage van uw vork en regelen het onderhoud. 

Wij installeren SpeedBox

speedboxlogo-rev.png

Een smart chip van de derde en vierde generatie met de mogelijkheid om zelf de snelheidslimiet van je e-bike in te stellen. Met SpeedBox is je snelheid niet langer beperkt tot 25 km/u. Je kan in alle vrijheid genieten van de maximale kracht van je elektrische fiets waarbij je enkel beperkt wordt door je trapfrequentie.

 

Met de SpeedBox tuning chips bepaal je zelf de snelheid. Na de installatie van de chip zal je display alle correcte data als maximum snelheid, snelheid, afstand, resterende afstand en dergelijke weergeven.

 

Wij zorgen voor de correcte chip voor jouw type motor en staan in voor een professionele en cleane installatie. We verstrekken ook alle nuttige informatie voor een correct gebruik van je SpeedBox chip.

speedbox-fitting.jpg

Wij werken met de beste

merken in de wereld

kona_logo.png
dt-swiss.png
maxxis.png
fox-header-logo.gif
renthal_logo.png
RRP-logo-header-dark.dc9a149e.png
SwissStop_WebSizes_HiColor_70x366.png
ck-primary-black-w_800x.png
LeftyHouse_logo.png
continental.png
Leonardi-store-logo-BN2-03_480x.png
parktool logo.png
raceface2.png
canyon.jpg
ceramiclogo.png
Contact
bottom of page